Erhvervskundechef Merkur Andelskasse Aarhus
Merkur Andelskasse

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige og socialt ansvarlige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Med reference til vores direktør for erhverv, får du som Erhvervskundechef både det faglige og personalemæssige ansvar for vores erhvervsrådgiverteam i Merkur Vest, som sidder i Aarhus.  

Om Jobbet

Du får ansvaret for at sikre, at vores erhvervskunder altid mødes med kompetent rådgivning og stærke forretnings- og kreditmæssige kompetencer og samtidig bliver du en del af ledergruppen i Merkur.

Det betyder, at du bl.a. får ansvaret for:

  • Personaleledelse af et team af erhvervsrådgivere.
  • Udvikling af forretningen, herunder deltagelse i projekter og optimering og udvikling af processer, så de i højere grad understøtter kunderejsen i Merkur.
  • Opfølgning på og prioritering af arbejdsopgaver, da du naturligvis har det store overblik i afdelingen
  • Coaching og sparring af medarbejdere og lederkollegaer i dagligdagen.
  • Selv at bidrage med både administrativ & kreditmæssig support og erhvervsrådgivning til egen portefølje på lige fod med dine medarbejdere. 

Din profil

Du brænder for at skabe en mere bæredygtig verden. Du skaber gode resultater i fællesskab med dine kollegaer og medarbejdere, og du er en stærk rollemodel med kompetencer indenfor ledelse, kredit, forretningsudvikling, projektledelse og rådgivning.

  • Du har erfaring fra banksektoren, gerne med ledelse inden for erhvervsområdet og du er stærk på kredit.
  • Du motiveres af at lede både opad, nedad og til siden og er kendt for at se løsninger i stedet for problemer, og så bidrager du proaktivt med din viden og kompetencer.  Du sætter dig hurtigt og effektivt ind i nye problemstillinger.
  • Du elsker forandring, altså ikke kun at tale om det, men rent faktisk se at tingene ændrer sig, og at du bidrager til at det sker, også i strategiske projekter.
  • Du er vant til at arbejde med procesoptimering i dagligdagen og har gerne god erfaring med Lean.
  • Du motiveres af at have et tæt samarbejde med din nærmeste leder og kunne agere stedfortræder ved behov.  

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV via dette LINK, vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til vores direktør for erhverv Ole Mathiassen på tlf. 6265 6788

 

Fremtidige kollegaer

Ole Mathiassen
Erhvervskundechef
Carsten Juul
Erhvervsrådgiver
Leander Dreyer
Erhvervsrådgiver
Peter Bo Christensen
Erhvervsrådgiver
Ole Andersen
Erhvervsrådgiver
Susanne Lavdal Braüner
Erhvervsrådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Støtter diversitet
Work-life balance
Fleksible arbejdstider