Erhvervsrådgiver med stærke kreditmæssige kompetencer, København
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi arbejder i et fordomsfrit miljø med en stærk holdånd, og det er helt naturligt, at vi møder vores kunder med interesse og i øjenhøjde. Du kommer ikke til at kede dig, da vores skarpe profil som bæredygtigt pengeinstitut giver stor interesse fra nye kunder, og vi oplever samtidig et stigende behov for grøn rådgivning blandt vores eksisterende kunder.

Din rolle

Du får ansvar for egen kundeportefølje, der består af komplekse erhvervskunder, som kræver, at du har stærke kreditmæssige kompetencer. Vores kundeskare er mangfoldigt sammensat, både hvad angår størrelse og brancher, men fælles for dem alle er, at de ligesom Merkur og dig brænder for at gøre verden til et bedre sted at være.

Det betyder, at du bl.a. får ansvaret for:

 • At være sparringspartner for primært komplekse erhvervskunder i egen portefølje
 • At hjælpe kunderne med at videreudvikle deres grønne og bæredygtige profil
 • At udfordre kunderne strategisk og være med til at bringe dem til næste niveau forretningsmæssigt.
 • Selvstændigt at finde løsninger på kundernes finansielle behov – også i samarbejde med Merkurs eksterne samarbejdspartnere.

Din profil

Du brænder for at skabe en mere bæredygtig verden. Du skaber gode resultater i fællesskab med kunder og kollegaer, og du har stærke kompetencer indenfor kredit, forretningsudvikling og rådgivning.

 • Du har en relevant bankfaglig uddannelse og +5 års erfaring, som omfatter rådgivning af mellemstore erhvervsvirksomheder
 • Du har stor kreditmæssig ballast
 • Det skal kunne mærkes, at du elsker at tale med kunder og at finde frem til de helt rigtige løsninger. Kundetilfredshed må gerne være en æressag for dig
 • Du har god forretningsforståelse både i forhold til kundernes situation og Merkurs interesser.
 • Du er grundig i dine analyser og kan med udgangspunkt i Merkurs kreditpolitik selvstændigt udarbejde tilbud til kunder. Du kan træffe beslutninger og er stærk i en forhandlingssituation
 • Du kan lide at udvikle dig fagligt og føler dig fristet af at indgå aktivt i et team af dygtige erhvervsrådgivere, hvor der lægges vægt på kollegial sparring
 • Du er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel og stå på mål for den i forhold til vores kunder       

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til vores HR chef Charlotte Juul v. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til vores Erhvervskundechef Ole Mathiassen på 62 65 67 88.

Fremtidige kollegaer

Ole Mathiassen
Erhvervskundechef
Stig Mårtensson
Erhvervsrådgiver
Peter Jessen
Erhvervsrådgiver
Claus Skytt
Erhvervskundechef
Nihal Tozan Demirbilek
Erhvervsrådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere