Finanspraktikant, København
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et praktikophold hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Vi søger en dygtig finanspraktikant til Danmarks mest bæredygtige andelskasse. Under dit praktikophold vil du lære om god rådgivning, kundeservice samt bæredygtighed og social ansvarlighed fra kompetente og motiverede kollegaer, som også vil hjælpe dig til en god start på dit arbejdsliv.

Vi søger en finanspraktikant til vores privatkundeafdeling i Merkur Øst.  Her vil du sammen med 13 andre kollegaer hjælpe vores privatkunder med at komme hele vejen rundt om kunden og du vil få mulighed for at lære om alle typer af bankforretninger, både bolig, investering og pension. Er du interesseret i et praktikophold i København, så tag fat i vores Bolig- og Privatkundechef Edmont Ala på 62 65 67 20.

Vi glæder os til at modtage dit cv og din motiverede ansøgning via linket ’Ansøg nu’.

Fremtidige kollegaer

Edmont Ala
Bolig- og Privatkundechef

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning. Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere