Kreditmedarbejder søges til Merkur i Aalborg
Merkur Andelskasse
Kreditmedarbejder søges til Merkur i Aalborg
Merkur Andelskasse

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så har du nu mulighed for et job som kreditmedarbejder hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut. Vi er en andelskasse, der hver dag arbejder med bæredygtighed og social ansvarlighed – og så er vi i disse år godt i gang med en spændende transformation, som øger opmærksomheden på Merkur og styrker vores økonomiske bæredygtighed.

 

Det kan Merkur tilbyde

Merkur er drevet af engagement og et stærkt fællesskab. Vi er en lille organisation med rigtig gode muligheder for at få indflydelse på den daglige opgaveløsning og for at udvikle sig både faglige og personligt. Vi prioriterer samarbejde på tværs af organisationen, diversitet, en åben kommunikation samt frihed under ansvar meget højt og ser det som fundamentet for en høj medarbejdertilfredshed. 

Du bliver en del af kreditteamet, der er beliggende i Aalborg og kommer til at referere til kreditchefen.

Opgaverne består bl.a. af

  • Kreditvurdering af erhvervskunder og privatkunder
  • Sparring med kunder med udfordringer, såvel erhverv og privat.
  • Udarbejdelse og opfølgning af handlingsplaner.
  • Dialog med rådgivere og evt. dialog med udfordrede kunder.
  • Håndtering af nødlidende erhvervskunder og inkasso sager
  • Sparring med rådgiverne om kreditmæssige spørgsmål
  • Udarbejdelse af nedskrivningsberegninger

 

Din profil

Du behøver ikke at være ekspert i det hele. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, lærenem og motiveres af at levere professionel hjælp af høj kvalitet i en travl hverdag. Det er vigtigt, at du formår at arbejde initiativrigt med mange og skiftende opgaver og stadig bevare overblikket og det gode humør.

Du har en relevant bankfaglig uddannelse og gerne erfaring som erhvervsrådgiver eller kreditmedarbejder. Har du erfaring med BEC er det en fordel.

Det vigtigste er, at du bliver motiveret af en alsidig hverdag, samt arbejder analytisk og detaljeorienteret. Derudover formår du at arbejde selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder, og så kan du lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer. Som kollega sætter du pris på en uformel omgangstone og smitter med dit engagement og gode humør.

 

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV via Ansøg Nu. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til kreditchef Leif Dahl Jensen på tlf. 6265 6743.

Fremtidige kollegaer

Leif Dahl Jensen
Kreditchef
Malene Balle Hansen
Rådgiver og ansvarlig for medarbejderbanken
Morten Berg
Kreditdirektør
Line Aslak
Kreditanalytiker

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere

Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Støtter diversitet
Bæredygtighed