Kundeambassadør/opsøgende privatrådgiver til Merkur Vest, Aarhus
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

 

Om jobbet

Som Kundeambassadør/opsøgende privatrådgiver er du Merkurs ansigt ud mod nye attraktive kunder med rådgivningsbehov indenfor bolig, investering og/eller pension. Vi har stor kunde kundetilgang, og du skal sikre at kunderne bliver taget godt imod og får rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi, samt sikre en høj kundetilfredshed helt fra begyndelsen af kundeforholdet. Du vil selv skulle opbygge din egen portefølje.

Du bliver en del af et team på 8 dygtige rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores backoffice- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder. Vi har specialister, du kan trække på, hvor din egen viden kommer til kort, og der er naturligvis mulighed for kompetenceudvikling, hvis du gerne vil udvikle din viden på et særligt område.

Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi arbejder for, at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser.

Din profil

  • Du har en bankfaglig uddannelse
  • Du har erfaring med finansiel helhedsrådgivning af privatkunder
  • Du brænder for at møde nye kunder og skabe gode relationer og dermed høj kundetilfredshed.
  • Du holder af at lære kunden bagved at kende og du evner at læse kundens rådgivningsbehov
  • Du er ambitiøs og går efter at skabe resultater
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder, og så kan du lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer
  • Fleksibilitet er et nøgleord. Du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges
  • Du brænder for bæredygtighed, er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til HR chef Charlotte Juul via knappen ’Ansøg nu’ ovenfor. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Simon Bentmann, som er chef for Merkur Vest Privat på 62 65 67 41.

Fremtidige kollegaer

Simon Bentmann
Privatkundechef
Simon Enemærke
Privatrådgiver
Mariann Holmer Olesen
Privatrådgiver
Christine Juul Stentoft
Privatrådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere