Kundemedarbejder, erhverv, Service Øst
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Karriere muligheder

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Til vores Serviceafdeling i Merkur Øst søger vi en erfaren kundemedarbejder, som griber kunderne og tage hånd om erhvervssagerne, når vores rådgivere har talt med kunderne.


Din rolle

Din opgave bliver at løfte og supportere administrative erhvervsopgaver professionelt og med høj kvalitet, når de bliver overdraget af erhvervsrådgiverne.

 

Det betyder, at du bl.a. får ansvaret for:

  • Oprettelse af erhvervskunder, indhente alle nødvendige oplysninger og andet materiale til legitimering og generel brug af banken
  • Oprettelse af sikkerheder, lånedokumenter, produkter
  • Evt. dialog direkte med kunden ang. endelig løsning for kunden
  • Samarbejde på tværs med dine kollegaer i Service Øst og Vest samt erhvervsrådgiverne, så vi i fællesskab sikrer at kunden betjenes bedst og hurtigst muligt
  • Back up og ad hoc assistance til kollegaer på privatområdet
  • Daglige ad hoc opgaver vedr. betalinger, kort og brug af banken i øvrigt

  

Din profil

  • Du har +3 års erfaring fra banksektoren med administrativ support af erhvervskunder
  • Det er en fordel, at du har arbejdet på BEC platformen
  • Du motiveres af at sikre, at dine arbejdsopgaver gøres på den letteste og hurtigste måde og har det fint med forandringer
  • Du er god til at samarbejde og løfter i fællesskab til gavn for kunder, kollegaer og samarbejdspartnere

 

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV via linket 'Ansøg nu' til HR chef Charlotte Juul –  vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til vores Gruppeleder for Service Øst, Eunice Bonde Simonsen på +45 62 65 67 73.

Fremtidige kollegaer

Eunice Bonde Simonsen
Gruppeleder, Service Øst

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning. Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere