Landbrugsrådgiver med interesse for planteavl søges til Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse
Landbrugsrådgiver med interesse for planteavl søges til Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse
 • Vil du være stolt af dit arbejde?
 • Vil du være en del af en bank, som går foran i arbejdet for
  klima, bæredygtighed og social ansvarlighed?
 • Er du træt af at få jord under neglene og vil hellere rådgive landbrugskunder?
 • Interesserer du dig for økologi og planteavl

 

Det kan Merkur tilbyde dig

Som landbrugsrådgiver i Merkur bliver du en del af et stærkt fællesskab, der er drevet af engagement. Vi er en lille organisation med rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle sig både fagligt og personligt. Vi prioriterer samarbejde på tværs af organisationen, diversitet, en åben kommunikation samt frihed under ansvar meget højt og ser det som fundamentet for vores høje medarbejdertilfredshed.  
Hele 96% af Merkurs medarbejdere svarer f.eks. i den seneste trivselsmåling, at de er direkte stolte af deres arbejde.

Stillingen er placeret på vores kontor i Aarhus, hvor du bliver en del af et team på 6 erfarne landbrugs- og erhvervskunderådgivere, men vi vil meget hellere have at du er ude at besøge vores landbrugskunder og sparrer med dem om både økologi og planteavl.

Som landbrugsrådgiver i Merkur får du ansvaret for at udvikle din egen portefølje. Du skal være med til at afdække kundernes finansielle behov samt tilbyde dem relevante løsninger i samarbejde med Merkurs eksterne samarbejdspartnere. Din vigtigste rolle er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder ved at yde personlig og ansvarlig rådgivning.

Hvem er Merkur

Vi er en andelskasse, altså en bank, der er ejet af vores kunder, og vi er grundlagt på visionen om udelukkende at være til gavn for verden. Derfor arbejder vi hver dag sammen med vores kunder om at støtte op om bæredygtighed og social ansvarlighed.
Vi var det første pengeinstitut, som forstod os på økologi. Nu har vi et ønske om at blive det pengeinstitut, som forstår sig allerbedst på værdikæden rundt om de plantebaserede fødevarer. Det er vigtigt for Merkur, at vores rådgivere har et solidt branchekendskab og kan fungere som sparringspartnere for vores kunder. Du behøver ikke at være ekspert i alt, for vi skal nok sørge for, at du bliver klædt helt på. Men hvis du synes at økologi og planteavl er spændende, så er det dig, vi søger.

Din profil

 • Det kan være, at du har en relevant bankfaglig uddannelse og har en stærk interesse i landbrug og produktion, men det kan også være, at du selv har været landmand eller måske rådgiver for landbruget.
 • Du har lyst til at arbejde med 100% økologi.
 • Du har fokus på helhedsrådgivning og høj kundetilfredshed. Det skal stråle ud af dig, at du brænder for at tale med kunder og at finde frem til de helt rigtige løsninger
 • Du har god kreditmæssig ballast, en struktureret og effektiv tilgang til dine opgaver, så du sikrer dig at der er ”orden i penalhuset”.
 • Du brænder for bæredygtighed og socialt ansvar, er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.
 • Du kan lide at udvikle dig fagligt og at indgå aktivt i et team af dygtige landbrugs- og erhvervsrådgivere, der lægger vægt på kollegial og konstruktiv sparring

Du behøver som nævnt ikke at være ekspert i det hele. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, lærenem, forretningsorienteret, interesseret i vores værdigrundlag og motiveres af at levere professionel hjælp af høj kvalitet i en travl hverdag. Det er vigtigt, at du formår at arbejde initiativrigt med mange og skiftende opgaver, mens du og stadig bevarer overblikket og det gode humør.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV via Ansøg Nu. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Erhvervsdirektør Ole Mathiassen på tlf. 6265 6788 eller Erhvervskundechef Jens Kjærsgaard på tlf. 6265 6737.

Fremtidige kollegaer

Jens Kjærsgaard
Erhvervskundechef
Leander Dreyer
Erhvervsrådgiver
Ole Andersen
Erhvervsrådgiver
Carsten Juul
Erhvervsrådgiver
Peter Bo Christensen
Erhvervsrådgiver
Jesper Elmose
Erhvervsrådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere

Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Støtter diversitet
Bæredygtighed