Privatkundechef til Merkur Vest, Aarhus
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse og bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bære-dygtig udvikling og for social ansvarlighed? Så venter der dig et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt hvad vi gør.

Som Privatkundechef, Vest

bliver du leder af et team på otte dygtige rådgivere i Aarhus og Aalborg, der arbejder tæt sammen med vores service- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder.

Domicil for stillingen er afdelingen i Århus.

Du deltager i Merkurs ledergruppe og skal sikre

  • Udvikling af forretningen, herunder projektledelse og optimering og udvikling af processer, så de understøtter kunderejsen i Merkur.
  • Opfølgning på og prioritering af arbejdsopgaver, da du naturligvis har det store overblik i afdelingen
  • Coaching og sparring af medarbejdere og lederkollegaer i dagligdagen.
  • Sideløbende med chefrollen selv at håndtere en portefølje af privatkunder, herunder varetage kredit- og rådgivningsmæssige opgaver.

Du får et spændende job i en kultur der er drevet af engagement, innovation og et stærkt fællesskab både mellem medarbejdere og ud imod kunderne. Vi arbejder for, at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser. Organisationen er lille med en flad struktur, tæt dialog og hurtige beslutningsveje.

Du vil opleve et pengeinstitut med ambitioner, som rækker længere end den økonomiske bundlinje, idet der dedikeret arbejdes for at fremme en bæredygtig samfundsudvikling med fokus på miljø, kultur og sociale forhold.

Din profil

  • Du motiveres af de ledelsesmæssige opgaver i en dynamisk organisation og opleves som en dygtig og empatisk leder.
  • Du motiveres af at lede både opad, nedad og til siden og er kendt for at se løsninger i stedet for problemer, og så bidrager du proaktivt med din viden og kompetencer.  Du sætter dig hurtigt og effektivt ind i nye problemstillinger.
  • Du elsker forandring, altså ikke kun at tale om det, men rent faktisk se at tingene ændrer sig, og at du bidrager til at det sker, også i strategiske projekter.
  • Fleksibilitet er et nøgleord. Du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges 
  • Du motiveres af at have et bredt ansvarsområde og et tæt samarbejde med din nærmeste leder og kunne agere stedfortræder ved behov. Du brænder for bæredygtighed, er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til Bodil Brodal på brodal@brodalsearch.dk snarest, idet vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Bodil Brodal, BRODAL Search & Selection på mobil 3092 7123. Din henvendelse behandles strengt fortroligt.

Fremtidige kollegaer

Mariann Holmer Olesen
Privatrådgiver
Christine Juul Stentoft
Privatrådgiver
Natturshana Jeyarajan
Privatkunderådgiver
Rasmus Juul Pedersen
Privatkunderådgiver
Karina Trans Larsen
Privatkunderådgiver
Brian Thomsen
Privatkunderådgiver
Annette Lindholt
Privatkunderådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere