Privatkunderådgiver til Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse
Privatkunderådgiver til Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse
 • Vil du være stolt af dit arbejde?
 • Vil du være en del af en bank, som går foran i arbejdet for
  klima, bæredygtighed og social ansvarlighed?
 • Trives du på en arbejdsplads med god stemning, ambitiøse kolleger og et godt sammenhold?
 • Ser din bedste arbejdsdag sådan her ud:
          - du har haft mulighed for at yde den bedste og mest professionelle rådgivning,
          - du har afdækket din privatkundes finansielle behov og fundet løsninger,
          - du har haft en god og respektfuld dialog med dine kunder – både i medgang og modgang


Så har vores direktør for Privat og Bolig brug for dig.

 
Hvem er Merkur

Vi er en andelskasse, altså en bank, der er ejet af vores kunder, og vi er grundlagt på visionen om udelukkende at være til gavn for verden. Derfor arbejder vi hver dag sammen med vores kunder om at støtte op om bæredygtighed og social ansvarlighed.
Vi søger en privatrådgiver som brænder for sagen, og som vil være med til at gøre Merkur endnu bedre.

Det kan Merkur tilbyde dig

Som kunderådgiver i Merkur bliver du en del af et stærkt fællesskab, der er drevet af engagement. Vi er en lille organisation med rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle sig både fagligt og personligt. Vi prioriterer samarbejde på tværs af organisationen, diversitet, en åben kommunikation samt frihed under ansvar meget højt og ser det som fundamentet for vores høje medarbejdertilfredshed.  
Hele 96% af Merkurs medarbejdere svarer f.eks. i den seneste trivselsmåling, at de er direkte stolte af deres arbejde.

Stillingen er placeret på vores kontor på Vesterbrogade i København, hvor du bliver en del af et team på 9 kunderådgivere. Derudover er en del af Staben samt Service, vores backoffice-funktion, placeret i København.

Som kunderådgiver i Merkur får du ansvaret for din egen portefølje af vores gode privatkunder. Du skal være med til at afdække kundernes finansielle behov samt tilbyde dem relevante løsninger i samarbejde med Merkurs eksterne samarbejdspartnere. Din vigtigste rolle er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder ved at yde personlig og ansvarlig rådgivning. Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, forsikring og bæredygtige investeringer - både fysiske og online.

Din profil

 • Du har +5 års erfaring med finansiel rådgivning af privatkunder, og har en relevant bankfaglig uddannelse, samt gerne Akademiuddannelse og/eller HD.
 • Du har fokus på helhedsrådgivning og høj kundetilfredshed. Det skal stråle ud af dig, at du brænder for at tale med kunder og at finde frem til de helt rigtige løsninger
 • Du har god kreditmæssig ballast, en struktureret og effektiv tilgang til dine opgaver, så du sikrer dig at der er ”orden i penalhuset”.
 • Du brænder for bæredygtighed og socialt ansvar, er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.
 • Du kan lide at udvikle dig fagligt og at indgå aktivt i et team af dygtige privatrådgivere, der lægger vægt på kollegial og konstruktiv sparring
 • Du er certificeret i Boligdirektivet, IDD4, grøn og gul certificering i investering, rød certificering i alternative investeringsfonde - eller også bliver du det.

Du behøver ikke at være ekspert i det hele. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, lærenem, forretningsorienteret, interesseret i vores værdigrundlag og motiveres af at levere professionel hjælp af høj kvalitet i en travl hverdag. Det er vigtigt, at du formår at arbejde initiativrigt med mange og skiftende opgaver, mens du og stadig bevarer overblikket og det gode humør.

Stillingen kan være på deltid.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til Niels Møller Nielsen fra Ordo Recruitment på Niels@ordorecruitment.com. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Niels Møller Nielsen på tlf. 2620 8020.

Deadline for at fremsende dit cv er fredag den 10. marts 2023.

Fremtidige kollegaer

Edmont Ala
Områdedirektør - Privat og Bolig
Florentin Berisha
Gruppeleder
Madeleine Gottlieb
Kunderådgiver
Hiwa Ebrahimi
Kunderådgiver
Niklas Husted Bentzen
Kunderådgiver
Pia Nørgaard Nielsen
Kunderådgiver
Søren Thomsen
Kunderådgiver
Frederikke Skov Larsen
Kunderådgiver
Frederik Slangerup Povlsen
Kunderådgiver

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere

Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport
Støtter diversitet
Bæredygtighed