Privatrådgiver med ansvar for Medarbejderbanken
Merkur Andelskasse
Støtter velgørenhed
Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Tæt på offentlig transport

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor gennemsigtighed og bæredygtighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

Som ansvarlig for Medarbejderbanken hos Merkur bliver du en del af kreditteamet i Aalborg og kommer til at referere til kreditchefen. Her vil du få ansvaret for at etablere og udvikle vores nye Medarbejderbank, og alle vores dygtige medarbejdere og deres familier bliver dine kunder. Herudover bliver du ansvarlig for udførelsen af en række opgaver i kreditafdelingen.

Du får ansvar for hvad der svarer til en halv – og meget attraktiv – kundeportefølje, og vi forventer, at du kan yde proaktiv og kompetent helhedsrådgivning til vores medarbejdere. Vi har specialister i Merkur, du kan trække på, hvor din egen viden kommer til kort, og der er naturligvis mulighed for kompetenceudvikling, hvis du gerne vil udvikle din viden på et særligt område.

Udover opgaver i Medarbejderbanken får du desuden er række analytiske opgaver, herunder inkasso, bevilling i privatsager, krediteftersyn, kontrol af Totalkredit-lån og overtræk.

Vores organisation er lille, der er derfor god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi arbejder for, at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser.

Din profil

  • Du har en bankfaglig uddannelse og har erfaring med helhedsrådgivning af privatkunder.
  • Du motiveres af at muligheden for at stå for etablering af en helt ny Medarbejderbank.
  • Du er analytisk, struktureret og detaljeorienteret.
  • Du brænder for høj kundetilfredshed. Det skal kunne mærkes, at du elsker at tale med kunder, skabe resultater og at finde frem til de helt rigtige løsninger.
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder, og så kan du lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer.
  • Fleksibilitet er et nøgleord. Du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges.
  • Du brænder for bæredygtighed, er nysgerrig på Merkurs værdier, og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til HR via ovenstående link hurtigst muligt, - vi holder samtaler løbende.  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til vores kreditchef Kristian Dehn Kristensen på 62 65 67 43.

Fremtidige kollegaer

Kristian Dehn Kristensen
Kreditchef
Line Aslak
Kreditanalytiker
Ole Springborg
Kreditkonsulent

Vil du arbejde i Merkur?

Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt.  

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere